Kui me mõistame iseennast, siis mõistame ka Universumit ja eraldatus kaob.

Aastat 2018 reguleerib 20 saatuse arkaan, mis toob paljude inimeste jaoks kaasa kvalitatiivseid muudatusi. Kui varasematel aastatel me ootasime, tellisime oma unistustes ja saime enamasti materiaalseid tulemusi, siis õpetab meid uus aasta paremini tajuma reaalsust. Teabe juhtimine on esimene ja kõige tähtsam. Seda saab olema rohkem ning mõju palju suurem.

Soovituslikud suunad järgnevaks aastaks:

Õppige puhkama suurest kogusest informatsioonist. Paljud inimesed tunnevad, et nad ei suuda enam rohkem informatsiooni vastu võtta ning seetõttu on vaja kõigest eemale saada, et veidigi puhata. Tekib tahtmine vähem rääkida ning suhelda ja sellest kõigest eemalduda. Tegutsege ja ärge muretsege, et võite midagi kaotada või millestki ilma jääda – olgu selleks siis sõpradega suhtlemine või kasulikud kontaktid.

Looge endale hubane eluruum, kui vaja tehke remonti. Soovitatakse luua tempel – oma südames või oma kodus. Olgu seal rohkesti valgust ja soojust. Sellist templit luues tuleks toetuda sisetundele, mis tajub seda, mis toimub välismaailmas, tõmmates nende kahe maailma vahele energiakardina. Kellelgi on vaja võib olla lisada sinna templisse soojad sussid, kellelgi tekk või hoopis televiisor. Mõelge, aga eelkõige sellele, kuidas rikastada oma kodu altarit jõu ja väega.

Leidke aega, et suhelda perekonna liikmetega – sugulastega. 2018 aasta nii või teisiti tuletab meile meelde meie juuri ning seda, kuidas me üksteist vajame. Ja oleks parem kui me ise juhiksime neid sündmusi – koguneksime ühise laua taga, huvituksime sugulastest ja nende tervisest, puhkaksime üheskoos, et ennetada probleeme, mis tahes tahtmata paneksid meid üksteisega suhtlema.

Korrastage oma mälestused fotoalbum, taastage dokumendid, seadke korda oma arvutis olevad failid, ostke väline kõvaketas ning salvestage sinna kõik vajalikud andmed. Vajadusel vabastage need, kelle te oleksite juba ammu pidanud oma südames vabastama. Kui selle saavutamiseks pole piisavalt jõudu, otsige abi spetsialistidelt. Selle aasta informatsioon tungib peale väga agressiivselt – on kaks võimalust, kas see infotulv kasutab oma eesmärkidel ära teid, või suudate seda ise juhtida.

Astuge suurele areenile. Sel aastal avaneb paljudel võimalus teha seda, mida nad ei saanud mingitel põhjustel teha varem. Sündmuste keeris saab olema nii suur, et võimatu on sellest kõigest eemale jääda. Kui on kohtumine, siis kindlasti suures ringis, kui raamat, siis suure tiraažiga, kui mõtted, siis suurele auditooriumile. Ning jah, ulatus või haare saab olema suur.

Ära valeta! Inimesed muutuvad väga tundlikuks selle suhtes, mis on tõde ja mis vale. Pöörake järsult ära neist inimestest, kes kasutavad mistahes asjade ning olukordade puhul pettust. Sellise negatiivse mulje ümberpööramist või silumist ei ole sel aastal enam võimalik teha. Tõde ja isiklik kogemus, siirad tunded – need mängivad rolli. Ärge ehmuge ega kartke, me astume lihtsalt uue ajastu teabe uude tajumisse.

Kui on aeg, sõitke ära või jätke kõik seljataha. Ärge kartke muuta oma elu täielikult – visake oma elust välja kõik see, mis ei too teile rõõmu ega arengut. Vahetage julgelt elukohta. Kallistage oma lähedasi ja võtke aeg maha kui te seda vajate, sõitke puhkusele kui olete seda ammu ihaldanud, isegi kui seda on vaid mõneks päevaks. Minge ja laadige end. Muutke oma meiki, juuste stiili, kuju, värvi, muutke oma elustiili ja kõike muud, mida tunnete, et oleks vaja muuta. Sel aastal avaneb uus sündmuste lehekülg. Kui me kipume jääma vanasse, visatakse meid ikkagi elu tegelikkusesse tagasi.

Uus aasta hakkab julgelt põletama seda, mis varem andis võimaluse ära elada ja ei anna võimalust tagasipöördumiseks hävitavasse minevikku. Paljud inimesed tajuvad seda vibratsiooni ja energiat vägagi hästi. Seega tegutsege! Tunnetage, kuulake oma südamesoove ning lahendage oma unenägude vihjeid. Nüüd, alates 2018 aastast saame me selle väärtusliku teabe saamiseks suurema juurdepääsu kui kunagi varem.

Uue aasta prognoos tõlgitud „Valge Päikese“ projekti leheküljelt.

http://snegovaya.com/prognoz-na-2018-god-ot-yulii-snegovoj/#more-45363